måndag 25 oktober 2010

Tak och väggar

Ja, nu sitter det ytterväggar och tak på utbyggnaden! Även en del isolering har kommit på plats.
Fast det var kallt för killarna idag *burr*. Jag skulle inte vilja sitta på ett tak en hel dag i den här kylan. Tur att solen visade sig iallafall.
Skymningsbilder:




Idag var jag, Oskar och Emma på öppna förskolan. Det var betydligt lugnare en måndag som denna och riktigt trevligt. Oskar fick ta hem sin trumma som han har målat, lackat och dekorerat alldeles själv. Skinnet satte en av pedagogerna på och idag var den alldeles klar! Han var mäkta stolt kan jag lova och det har spelats både högt och lågt på den :).

Ett stycke mästerverk!

När vi kom hem fick Oskar se på TV en stund och jag passade på att äta lunch medan Emma sov. Hade sällskap av byggkillarna, så det var fullt runt matbordet idag.

Eftermiddan gick i lekens tecken. Wilma hade en kompis här och jag, Emma och Oskar passade på att gå till Cleo och mamma Jessica för att leka lite. Cleo hade fått jättefina Transformers av sin pappa som Oskar totalt förälskade sig i. Så mycket förälskade han sig så att han inte ville följa med hem när det var dags att laga mat.
Han fick helt enkelt stanna kvar då :).

Ikväll kom vår 2:a Linas matkasse. Veckans meny ser riktigt lovande ut, så det blir spännande att se hur det går den här gången. Grönsakerna kan man inte säga annat än att de ser aptitliga ut iallafall!

Detta är ungefär hälften av grönsakerna. Resten fick plats i kylskåpet.

Nu är det snart godnatt. I morgon bär det av en sväng till IKEA för en inspirationsrunda. Dessförinnan ska Emma besiktigas på BVC och få spruta.
Fullt upp mao!

Inga kommentarer: