söndag 17 oktober 2010

Önskelista

Eftersom Emma inte riktigt vet vad hon önskar sig till sin 1-årsdag om två veckor, så känner jag att jag/vi just i år har mandat att önska åt henne.
Samtidigt som jag klickade hem spelet åt Oskar i fredags från Hikmet så passade jag på att klicka hem några leksaker som vi kan ge till Emma i present. Det var svårt att välja ut det bästa, helst skulle man ju velat köpa allt, men det vill inte gärna plånboken (snåljåp).
Så nu tar jag tillfället i akt att lägga ut några önskningar här på bloggen och hoppas att Emmas släktingar läser här och kanske får några idéer :).
Emma älskar ju att dra och putta saker som rullar...
Magnettåg från Brio

Helikopter, också Brio

Sen så gillar hon som alla andra småttingar att banka på saker och en sådan här saknar vi:
Bultbräda från Micki

Sen så är hon oerhört faschinerad av en bok vi har lånat som heter "så låter djuren", där man härmar de vanligaste husdjurens läte. Hon tycker det är oerhört skojjigt att härma och inte minst höra när mamma härmar:). Såna här har jag sett i vår lokala leksaksbutik och varit på vippen att köpa förut, men av någon anledning aldrig gjort. 
Ljudklossar från Micki 
"Matcha bilderna på klossarna för att höra de olika lantgårdsdjurens läte."
(Alla bilderna ovan är lånade från hikmet.se)

Ljudklossarna finns även med fordon, vilket säkert skulle gå hem hos storebror (Julklapp?).

Sen finns det förståss hur mycket mer som helst att köpa till en liten 1-åring såsom kläder, prylar till blivande nya rummet osv osv.
Dockor är hon inte jätteintresserad av och skulle hon bli det inom den närmsta tiden så finns det en uppsjö att ta till här hemma. Däremot så har både Oskar och Wilma varsin docka från "Rubens barn". Jättesöta mjuka dockor man bara inte kan motstå. Finns hos träotto bla. 
Wilma har Ida, Oskar har Emil och såklart så måste Emma få "baby Emma".
Är hon inte för söt!!
(Bild från www.traotto.se)

Blir det inte en födelsedagspresent så blir det definitivt en julklapp!

Nu ska Wilma i säng och sedan blir det soffmys för hela slanten!




Inga kommentarer: