torsdag 30 september 2010

Oskar 4 år!!

Grattis vår fina 4-åring!
Världens bästa pojke, 
storebror och lillebror!!
Födelsedagen började förståss med sång och paket i sängen. Det var en förväntansfull grabb som lagt sig att sova kvällen innan, så han visste vad som väntade.
När vi gick in och började sjunga så gömde han sig först, men det blev bara för spännande så efter 2 sekunder hoppade han upp utan att ens gnugga sömnen ur ögonen.

Här har man precis slagit upp ögonen. Finns ingen trötthet
när man fyller 4 år!

Storasyster får hjälpas till lite.

En Buzz Lightyear!!

Wow (som märket heter) en bärgningsbil!

Hänförd publik :)

Buzz och bärgningsbilen.

En GLAD kille som gillade presenterna!

Oskar har alltid varit lite speciell att ge presenter åt. Han blir ofta så exalterad över en ny leksak att han vill börja leka direkt. Att det sen ligger en hög med andra paket bredvid honom spelar inte så stor roll. Har han fått en spännande leksak så ska den invigas på momangen!
Detta gör att paketöppnandet kan bli en långdragen historia för Oskar. För ett par jular sedan öppnade han sista klappen vid 21.30 på kvällen *phu*.
Av detta har vi lärt oss att det är bättre att ge Oskar färre saker av sådant han verkligen vill ha, istället för att ge många paket för att det ska se mycket ut.

Denna födelsedagsmorgon var inget undantag, även fast han nu har börjat med att öppna alla paket innan han börjar leka. Buzz blev helt klart favoriten, men den har han också längtat efter länge.
Bärgningsbilen blev också en hit, så  han ägnade morgonen åt att leka, leka och leka.

Fast han fick faktiskt en present till.....en vi köpte på halva-priset-rea i somras.

Just det! En trampbil!!

Tyvärr kunde han inte köra så mycket på den för den var bara delvis ihopskruvad, men innan han har kommit hem från förskolan så ska den stå klar har jag lovat, så i eftermiddag blir det nog köra av!

I eftermiddag ska han också få ytterligare en present av oss, något han trånat efter varje gång vi varit på affären.

Ikväll kommer mormor och morfar, morbror Peter, moster Karin och kusinerna Johanna och Lucas. Då blir det tårtkalas för att fira världens bästa 4-åring!!



Inga kommentarer: