torsdag 2 juli 2009

Vilka dagar!

Tisdag: Skansenbesök med allsång.
Onsdag: Badstranden.
Torsdag: Besök på Fyrishovs sommarbad.
...och allt detta medan semesterlönen rullar in :).

Men mörkare dagar stundar (vädermässigt), så jag tänkte passa på att tömma kamerorna och uppdatera här ordentligt när solen går i moln omkring lördag. Bäst att passa på att ta vara på varje sekund solsken (hur typisk svensk kan man bli?) och den sista sekunden på ett tag lär levereras i morgon enligt pålitliga källor.
Förmodligen blir det då en repris på dagens stora succé - Fyrishov.
W var som tokig under de 5 timmar vi var där idag och gick bara, på nåder, upp ur vattnet två gånger; då vi skulle äta lunch och då det var glass-fika. Resten av tiden for hon omkring som en lekfull delfin och utförde allehanda konster. Simma kan hon också ungen (i princip självlärd).
Gossen O tog det betydligt lugnare, försiktig som han är. Det _kan_ vara farligt att få vattenstänk i ansiktet och stora vattenrutschkanor på 1-1½ meter ska man akta sig noga för. Näe...vår lille Ferdinand trivs bäst med att skrota runt och upptäcka alla skojigheter i sin egen takt. Mot slutet simmade han med mig (och sina armpuffar) i stora bassängen och vågade sig t.o.m på att åka lite kana innan vi åkte hem. Plutten!
Som sagt...om inte åskan skakar om oss här i morgon så drar vi till Uppsala igen. På lördag blir det tvättdag och uppdateringsdag och sen på söndag drar vi till Västervik till att börja med.
På återseende!

Inga kommentarer: