söndag 27 mars 2011

Fortsätter vabba

Oskar insjuknade i något vi tror var magsjuka natten mot torsdag. Han kräktes en gång och sov sedan lugnt hela natten, men på morgonen mådde han uppenbart dåligt och låg på soffan mest hela förmiddagen. På dagen hade illamåendet övergått till feber och dåligt allmäntillstånd och så höll det på.
På fredagen visade han lite förbättring, men då blev han risig i magen istället stackarn. På kvällen tycktes han återigen lite piggare, men ändå alltför krasslig för att klara av det inplanerade besöket i Vingåker under Lördagen.
Vi var glada över att vi valde att stanna hemma, för igår, Lördag, var han riktigt dålig igen. Han frös, klagade på magont och åt i stort sätt ingenting på hela dagen.
Idag har det varit ungefär detsamma, om än något åt det bättre hållet igen.
Så fort han äter något, vilket han inte gör så ofta och mycket, så får han kramper i magen och måste gå på toa. Ibland tycks det onda försvinna och han kan få lite energi till att leka en stund, men rätt som det är så får han ont och orkar inte riktigt med längre.
Ger honom vadsomhelst han blir sugen på och lyckligtvis dricker han en del, bl.a lite välling.

Tycker sååå synd om min lille plutt och börjar tvivla på att det här rör sig om en vanlig magsjuka.
Har lite funderingar kring om han kan ha fått i sig ägg på förskolan i onsdags och det tänkte jag höra med pedagogerna om i morgon, för att utesluta möjligheten om inte annat.
Annars vet jag inte vad detta kan vara....

Visar han inte på en klar förbättring i morgon så får jag nog ta kontakt med sjukvårdsrådgivningen eller nåt, för såhär kan vi ju inte ha det.

Inga kommentarer: