tisdag 2 februari 2010

Fy för spruta!

Idag har vi varit på BVC jag och Emma. Nu väger hon 5410 g och är 61 cm lång. Inte helt oväntat så har viktkurvan planat lite, men jag börjar bli van nu eftersom det varit precis lika med både Wilma och Oskar. Vi får inga tungviktare tll barn, så är det bara!
Idag var det vaccinationsdags också. 2 sprutor, en i vardera ben fick hon, och jösses så ont det gjorde tydligen. Inte alls roligt :(.
Försökte amma som tröst efteråt, men Emma var för upprörd, varpå hon svalde en massa luft och kräktes innan vi skulle gå, så det blev att gå till affären snabbt och sen vandra hemåt med en ledsen bebis.
Väl hemma åt hon sig mätt och när mormor kom på besök var alla sorger ur världen. Mormor visade sig nämligen vara en helkul person så mot henne kunde man fyra av sina allra charmigaste leenden. Mormor smälte som smör såklart :).

Idag är det tisdag, vilket betyder att Niklas slutar tidigt och vi får hela eftermiddan tillsammans allihopa. Det uppskattas av alla, inte minst av barnen som då får leka lite extra med sin pappa. Tillsammans är alltid bra :).

Apropå tillsammans så har Wilma och Oskar börjat leka så fint ihop när de är själva. Oskars rollekar börjar bli mer avancerade och han hänger med på ett helt annat sätt än tidigare, vilket såklart betyder att utbytet blir med jämlikt syskonen emellan.
Igår hade Wilma studiedag och var ledig hela dagen. Så när jag var upptagen med annat så lekte och lekte de tillsammans och hade faktiskt riktigt kul ihop. Så kul att Wilma valde att stanna inne och leka med Oskar istället för att gå hem till en kompis. DET är inte vanligt!
Att LEKA, det är LIVET, tycker våra barn!

1 kommentar:

Jessica sa...

Va kul att de leker så fint:) Vi var förbi er idag och knackade på, tänkte leka lite men ni var inte hemma... En annan dag:)

http://www.barnklader-londonuk.co.uk/ourshop/cat_154128-I-Drmmarnas-Trdgrd.html

De hade en del med drömmarnas trädgård, skorna är verklgien toppenfina. Inte så dyrt och FRI FRAKT dessutom. Kan det bli bättre:)

Kram på er