söndag 28 februari 2010

Februaris sista dag

I morgon är det 1:a mars. I morgon börjar sportlovet och barnen är därför hemma och lediga från förskola och skola hela veckan. Niklas kommer också vara ledig några dagar, vilket alltid är uppskattat av oss andra.

Vi håller just nu på att återuppta planerna på den utbyggnad vi ska låta göra på övervåningen av huset. I veckan hade vi en hantverkare här som tittade på projektet och som snart kommer att lämna offert. På torsdag kommer ytterligare en och tittar och sen är det väll upp till oss att avgöra vem vi anlitar.
Sen ska bygglovsritningarna kompletteras och lämnas in på nytt och banken ska få säga sitt angående våra lån.
Mycket att tänka på, men sååå kul bara det kommer igång. Vi lejer bort bygget och utvändigt måleri, men målar och fixar väggarna invändigt själva. Det nya rummet blir ju Wilmas rum, så hon får givetvis vara med och bestämma vilka färger som ska pryda hennes väggar.
I och med detta ska det ske en uppgradering av barnens möbler och det finns ju hur mycket som helst att inspireras av. Ny säng till Wilma och Emma, garderober till alla barnen, skrivbord till Oskar och mer smarta förvaringslösningar till dem alla.
Ser så mycket fram emot att få gå på IKEA och frossa och låta mig inspireras av allt kul som finns.
Dessutom ska jag och Niklas ha en ny säng som får bättre plats i det lilla rummet som kommer att bli vårt sovrum när allt är klart.
Målet är att detta ska vara färdigt innan vår semester börjar, men det hänger förståss på en massa saker och att allt ska klaffa. Men vi hoppas!!

Nu närmast ska vi ha ett mysigt sportlov, med biblioteksbesök, kompislek, familjemys och säkert fler roligheter.
Uppdatering kommer om jag hinner.

1 kommentar:

jessica sa...

Va najs när allt drar igång:) Vi pratade senast idag om att när vi ska köpa ny säng om några år (vår börjar ramla ihop snart känns det som)så tar vi det lilla rummet. Vi sover ju ändå bara där medan Cleo, och förhoppningsvis framtida syskon, leker och lever mer i sitt. Ska bli spännande att se hur ert hus tar ny skepnad! Hoppas alla är friska på sportlover så vi kan leka lite. Kram från grannsen