lördag 16 juli 2011

Första veckan!

Så var första veckan av semester snart till ända. Oskars finger läker precis som det ska och han har nu ett litet bandage på fingret bara. Nu är vi dessutom betrodda med att göra omläggningarna själva, så inga mer besök på vårdcentralen behövs :).
Lite om våran vecka:
Besök på Arlanda förra helgen.
Istället för att bada!


Finger i paket!

I tisdags åkte vi in till skansen med våra grannar i sällskap (Denise med föräldrar). Vi gick runt och skrotade lite, tittade på djur, åkte elbilar, åt mat och slutade det hela med att titta (?) på Allsången. Jag hörde mest, för det var ENORMT många besökare, men barnen fick sitta på axlarna när favoriterna uppträdde så de både hörde och såg :).
Det var nog 3:e eller 4:e allsången vi var på och den med klart mest människor. Förut har jag tyckt det är en kul grej att gå på, men nu vete sjutton om det är värt besväret. Visst var det trevligt tyckte både vi och barnen, men alla dessa människor.....
Systrar i bil på väg till Skansen.

Elbilarna var en given hit!

Och ballongerna efteråt då!

I torsdags kom Svärföräldrarna på besök. Barnen blir verkligen tok-glada när de kommer och det brukar bli ganska livat, så även denna gång.
Presenter delades ut som vanligt, men dessa får ett eget blogginlägg då de blev så omåttligt populära!
Mitt i svärföräldrar-besöket gjorde jag och Emma en avstickare för att gratulera kusin Lucas på 4 årsdagen. 

En nybakad 4 åring väntar på tårta!

Johanna!

En lillasyster.

Så igår, fredag, for vi med familjen Fjäll till Nykvarn och lådbilslandet. Vilken succé för våra ungar! Det var motordrivna lådbilar i massor, som man faktiskt fick köra ganska länge vid varje åk. Det fanns även ett par karuseller, en stoooor lekplats, äventyrsbana, flottar och hoppborg.
Roligast var förståss att ratta runt bilarna i trafikstaden. En av reglerna var att föräldrarna inte fick lägga sig i eller vara med. Det var barnen som bestämde och det gjorde de väldigt bra måste jag säga!
Ett fantastiskt koncept som uppskattades av alla. Kommer garanterat att bli en årligt återkommande aktivitet.

Oskar kör loket med passagerarna.

Här åks det karusell!                        


Wilma kör och har Emma som
passagerare.

Vår busschaufför!

Vi traktorerna fick man som förälder
gå med vid sidan av. Emma provar
att köra men fick inte alltid till det med
gaspedalen :).

Man blir sugen på att köra själv :).


Emma på väg utför kanan.

En toppenvecka har vi haft och kommande vecka bli inte ett dugg sämre. Vi är lite bortresta från och till så därav lite sporadiskt bloggande.
Hoppas ni alla har det fint ute i sommarsverige eller var i världen ni nu befinner er!!





Inga kommentarer: