fredag 6 november 2009

Det nya livet

Att gå från att bli 2-barnsförälder till 3-barnsförälder är stort och omvälvande. Många känslor, inte bara ens egna, ska hanteras och det händer saker nästan hela tiden. Ett underbart kaos kan man säga :).

Wilma och Oskar är helt underbara storasyskon som avgudar sin lillasyster. Det är sååå mycket kärlek!
Lilla Emma har vant sig snabbt vid att nästan alltid ha en famn att gosa i och vill inte gärna ligga för sig själv. Kan inte mamma eller pappa erbjuda en famn på momangen så är inte syskonen nödbedda att ställa upp.

I morgon blir hon en vecka vår lilla minsting. Niklas får vara hemma ytterligare en vecka och vi försöker verkligen ta vara på och njuta av varje minut. Det är verkligen en förmån att få vara hemma med betalning för att vänja sig vid sin nya familjetillvaro och hinna ta hand om varandra.
Det är det vi ägnar oss åt....all vår vakna tid just nu :).


Kärlek!
Just nu har Niklas tagit alla barnen och gått en promenad till affären. Wilma och Oskar fick en peng av mormor och morfar igår som de nu ska köpa något för. Med sig har den stolta truppen lillasyster sovandes i vagnen.
Under tiden passar jag alltså på att blogga lite, även om det känns lite trögt i hjärnan just nu. Vet precis vad jag ska skriva, men får liksom inte orden i hjärnan att nå ut till bokstäverna på tangentbordet riktigt.
Slutar svamla och avslutar med en bild på mina fina barn!


5 kommentarer:

Sara sa...

Vad glad man blir i hjärtat när man läser och ser bilderna på era fina underverk!

Lurpan sa...

Va fina bilder! Finns inget härligare än syskonkärlek.
Hon kommer få det bra den där Emma, det är då säkert.

Anonym sa...

Vilka fina små barn som bor i Märsta. tag ni vara på varje dag som går o njut. För den 21-11- kommer svärmor o svärfar alltså farmor o farfar att hälsa på er. Vi ser fram i mot att se er, hoppas ni gör detsamma. Sköt om er tills vi ses.
P.S. Du Gunilla behöver bara göra 3 rätters meny när vi kommer det är väl inga problem?
Kram

Hanna sa...

Åhh, jag läste i Jessicas blogg häromdagen att den lilla tittat ut och nu såg jag att du fanns i bloggvärlden också. Grattis till den lilla juvelen!

Jessica sa...

De är så söta:) Tack för tankarna, Cleo mår redan bättre men attans va segdraget det är så här års..

Kul att se er i lördags, va gulliga de är granntjejerna med de små när de drar runt dem i vagnarna. Ta hand om er så ses vi på gården;) KRAM KRAM